Lirik Lagu Plus

Lirik Lagu Madesu - Tibo Tangi

Lirik Lagu Tibo Tangi Madesu Gkyk. Lirik Aku kudu lilo senajan atiku loro wong seng tak tresnani. berikut Lirik Lagu Madesu Tibo Tangi.

Lirik Lagu Madesu - Tibo Tangi


Madesu Gkyk adalah grup musik dangdut pendatang baru yang beranggotakan Raden Jaka, Arif dan Fendy Pendol. Belum lama ini Madesu merilis lagu terbaru mereka yang berjudul Tibo Tangi, lagu tersebut diciptakan oleh Sandios Pendhoza bersama Bagus Muhamad dan diproduksi oleh Gilaz Studio.

Lirik Lagu Tibo Tangi dari Madesu Gkyk dikemas dengan bahasa Jawa dengan konsep musik yang hampir mirip dengan grup pendahulunya seperi GuyonWaton dan Pendhoza. Tibo Tangi resmi dirilis pada awal bulan Maret 2019 kemarin dalam format official lyric video di channel YouTube Madesu Gkyk.

Kami tidak menyediakan link download lagu Madesu - Tibo Tangi. Simak berikut ini selengkapnya lirik Tibo Tangi dari Madesu Gkyk.
Baca juga lirik lagu lainnya : Lirik Lagu Pamer Bojo - GuyonWaton

Lirik Lagu Madesu Gkyk - Tibo Tangi


Judul Lagu : Tibo Tangi
Penyanyi : Madesu Gkyk
Pencipta : Sandios Pendhoza
Album : Lagu Dangdut

Madesu - Tibo Tangi Lirik

Aku wis kadung trisno
Karo kowe sing ono ning dodo
Yo mung kowe seng nggawe aku bahagio

Ora kurang lehku berjuang
Dinggo kowe sing tak sayang
Nanging kowe nggawe aku kelaran

Esemu kuwi semangatku
Senajan kowe durong duwekku
Pancen ngenes kok ngene banget urepku

Sak bendino aku ngancani
Njaluk opo mesti tak turuti
Nanging malah wong liyo sing kok tresnani

Nobo-tangi tak lakoni
Enenge yo mung wani
Mergo tresno ora kudu nduweni

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

Rap:
Saben dino barengan naging mung iso nyawang
Mergo kowe ra tresno ro aku nggawe loro
Aku tetep berjuang senajan kerep kelaran
Seng penting kowe seneng aku iso kapan-kapan

Tresno ro kowe nganti koyo kedanan
Yo mung mikir kowe aku nganti lali mangan
Aku ihklas bakal njogo kowe tekan mati
Ra kudu nduweni senajan loro neng ati

Nobo-tangi tak lakoni
Enenge yo mung wani
Mergo tresno ora kudu nduweni

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

Rap:
Tekan sakiki dinggo kowe aku sabar
Senajan mbok gawe loro atiku kudu jembar
Seng lilo legowo ora sambat aku kuat
Rai gedek rasah isin penting wani nekat

Mung iso ndedungo saben wayah saben dino
Aku ora gelo senajan mbok gawe loro
Aku dudu wong lemah sing gampang menyerah
Aku ora mbok tompo enenge yo mung pasrah

Nobo-tangi tak lakoni
Enenge yo mung wani
Mergo tresno ora kudu nduweni

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati

Aku kudu lilo
Senajan atiku loro
Wong seng tak tresnani
Ratau iso ngarteni

Aku kurang opo
Nganti koe ra iso nompo
Kabeh tak lakoni
Nanging nggawe loro ati
Catatan : Blog ini hanya menulis lirik lagu plus informasi terkait lagu tersebut, kami tidak membagikan download lagu mp3 atau file sejenisnya.
Bagikan ke media sosial