Lirik Lagu Pendhoza - Pengagum Rahasia

Lirik Lagu Pendhoza - Pengagum Rahasia. Kutipan lirik Bola-bali aku mung iso nyawang soyo ngawur iki dadi rasa sayang pengen cedak nanging aku malah wedi.

Lirik Lagu Pendhoza - Pengagum Rahasia


Judul Lagu: Pengagum Rahasia
Penyanyi: Pendhoza
Pencipta: Sandios Pendhoza/Bagus Muhammad
Kategori: Campursari

liriklaguplus.com - "Lirik Lagu Bola-bali aku mung iso nyawang soyo ngawur iki dadi rasa sayang pengen cedak nanging aku malah wedi merga kowe wis ono sing nduweni" adalah kutipan lirik Pendhoza - Pengagum Rahasia.

Simak berikut ini lirik lagu Pendhoza - Pengagum Rahasia dan info lengkapnya.
Pendhoza - Pengagum Rahasia Lirik

Tratapan Atiku Naliko
Koe liwat ning ngarepe mata
Rasa iki dadi ra karuan
Nyawang koe sing ayu tenan

Saben bengi kegowo ngimpi
Esemmu sing manis ngayemke ati
gawe aku pengen kenal koe
Muga durung ono sing due

Aku salah menduga
Ternyata kau ada yang punya
Seketika aku kecewa
Ku pilih saja
Jadi pengagum rahasia

Bola-bali aku mung iso nyawang
Soyo ngawur iki dadi rasa sayang
Pengen cedak nanging aku malah wedi
Merga kowe wis ono sing nduweni

Kudu piye yen wis ngene kahanane
Soyo suwe roso ku mung kanggo awake
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
Mending ndonga sesuk aku jodone kae

Kebacut kedanan aku karo esemmu
Bingung piye carane mendapatkan dirimu
Sadar diri ning matamu aku iki sopo
Koyo cebol nggayuh lintang sing raiso nyata

Pancen kenyataan kadang marai loro
Opo dasar aku iki sing ratau ngoco
Yo mung iso nyawang koe nggone wong liyo
Bakal tak tresnani nganti tekane tuo

Aku salah menduga
Ternyata kau ada yang punya
Seketika aku kecewa
Ku pilih saja
Jadi pengagum rahasia

Bola-bali aku mung iso nyawang
Soyo ngawur iki dadi rasa sayang
Pengen cedak nanging aku malah wedi
Merga kowe wis ono sing nduweni

Kudu piye yen wis ngene kahanane
Soyo suwe roso ku mung kanggo awake
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
Mending ndonga sesuk aku jodone kae

Bola-bali aku mung iso nyawang
Soyo ngawur iki dadi rasa sayang
Pengen cedak nanging aku malah wedi
Merga kowe wis ono sing nduweni

Kudu piye yen wis ngene kahanane
Soyo suwe roso ku mung kanggo awake
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
Mending ndonga sesuk aku jodone kae

Bola-bali aku mung iso nyawang
Soyo ngawur iki dadi rasa sayang
Pengen cedak nanging aku malah wedi
Merga kowe wis ono sing nduweni

Kudu piye yen wis ngene kahanane
Soyo suwe roso ku mung kanggo awake
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
Mending ndonga sesuk aku jodone kae

Bola-bali aku mung iso nyawang
Soyo ngawur iki dadi rasa sayang
Pengen cedak nanging aku malah wedi
Merga kowe wis ono sing nduweni

Kudu piye yen wis ngene kahanane
Soyo suwe roso ku mung kanggo awake
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
Mending ndonga sesuk aku jodone kae
liriklaguplus.com
Kami tidak menyediakan link download lagu Pendhoza - Pengagum Rahasia mp3. Silakan download melalui media resmi atau tonton secara gratis di youtube.

Tentang Lagu Pendhoza - Pengagum Rahasia

'Bola-bali aku mung iso nyawang soyo ngawur iki dadi rasa sayang' adalah penggalan Lirik Lagu Pengagum Rahasia, sebuah single terbaru dari grup musik campursari Pendhoza. Lagu Pengagum Rahasia dari Pendhoza ini diciptakan oleh Sandios yang diaransemen oleh Bagus Muhammad. Video klip Lagu Pengagum Rahasia dirilis pada tanggal 5 Februari 2020 melalui channel youtube Pendhoza Official.
Catatan : Blog ini hanya menulis lirik lagu plus informasi terkait lagu tersebut, kami tidak membagikan download musik / lagu mp3 atau file sejenisnya.

Saat ini anda dapat berlangganan streaming musik online seperti apple music, deezer, joox, spotify, amazon music, youtube music dan lainnya.