Lirik Lagu Ora Della ft Benzooloo - Muda

Lirik Lagu Ora Della - Muda ft Benzooloo. Kutipan lirik Zaman muda banyak buat salah zaman muda semua pernah rasa cinta pertama sukar dilupa

Lirik Lagu Ora Della ft Benzooloo - Muda


Judul Lagu: Muda
Penyanyi: Ora Della ft Benzooloo
Pencipta: Ora Della/Benzooloo
Label: Macam-Macam Music

liriklaguplus.com - "Lirik Lagu Zaman muda banyak buat salah zaman muda semua pernah rasa cinta pertama sukar dilupa zaman muda zaman muda ah" adalah kutipan lirik Ora Della ft Benzooloo - Muda.

Simak berikut ini lirik lagu Ora Della ft Benzooloo - Muda dan info lengkapnya.
Ora Della ft Benzooloo - Muda Lirik

Oopps kau buat lagi
Lukakan hati sendiri
Kecuaian dalam memilih
Biar pun dipesan berkali kali

Eh aku janji tapi dia mari
Senyumannya buat ku jatuh hati
Bukan sebab aku tak cuba tolak
Semua tahu jatuh cinta sukar dielak

Zaman muda banyak buat salah
Zaman muda semua pernah rasa
Cinta pertama sukar dilupa

Zaman muda zaman muda ah
Zaman muda zaman muda ah

Bukan satu dua kali ku tersilap langkah
Eh mungkin time tu aku tengok paras rupa
Minta maaf sebab mata aku leka
Minta maaf Im a bit gila cinta

Kembali zaman mudah mungkin boleh ulang lagi
Belajar dari silap banyak kali ulang kaji
Tulis dalam nota entah berapa muka surat
Elak dari cedera macam otot salah urat

Di lafas janji manis penuh gula macam M&M
Menusuk kalbu membunuh macam AKM
Sentuhan borneo kalah vibe ATL
Kerja keras separuh mati sampai pentas AJL

Zaman muda memang banyak buat salah
Tapi itu hidup ajar untuk tidak mengalah
Hidup macam judi siap sedia buang dadu
Fikir cara untuk menang sambil tangan pegang dagu

Info pembenci aku ingin tumpang lalu
Tembus dinding penghalang macam diri ini hantu
Kalau mereka serang retatilisai penuh
Sampai mereka bosan tiada topik jadi jemu

Nah jangan main main dengan diri aku yang dulu
Tangan kiri pegang mic tangan kanan dalam saku
Berapa boleh jum[a watak macam kita
Masuk dalam al-kisah berpakaian lamina

Zaman muda banyak buat salah
Zaman mudah semua pernah rasa
Cinta pertama sukar dilupa

Zaman muda zaman muda ah
Zaman muda zaman muda ah
liriklaguplus.com
Kami tidak menyediakan link download lagu Ora Della ft Benzooloo - Muda mp3. Silakan download melalui media resmi atau tonton secara gratis di youtube.

Tentang Lagu Ora Della ft Benzooloo - Muda

'Zaman muda banyak buat salah zaman muda semua pernah rasa cinta pertama sukar dilupa' adalah penggalan Lirik Lagu Muda, single terbaru dari Ora Della bersama Benzooloo. Lagu Muda ini diciptakan oleh Ora Della dan Benzooloo, music videonya dirilis tanggal 19 Desember 2019 di channel youtube Ora Della.

Lagu Muda masih berupa single dari Ora Della bersama Benzooloo, lagu ini diproduksi oleh Macam-Macam Music. Sebelumnya penyanyi cantik satu ini sempat berkolaborasi bersama rapper lainnya yaitu Yonnyboii di lagu Mimpi Ngeri, Ora Della juga memiliki single solo yang berjudul Tak Aci.
Catatan: Blog ini hanya menulis Lirik Lagu Ora Della ft Benzooloo - Muda yang dilengkapi dengan informasi terkait lagu tersebut, kami tidak membagikan download musik / lagu mp3 atau file sejenisnya.

Saat ini anda dapat berlangganan streaming musik online seperti apple music, deezer, joox, spotify, amazon music, youtube music dan lainnya.