Lirik Lagu LSista - Gumantung Ing Dodo

Lirik Lagu LSista - Gumantung Ing Dodo. Kutipan lirik Tresno iki tetep ono ora ono tresno liyo amung sliro sing ono ning dodo tresno iki tresno

Lirik Lagu LSista - Gumantung Ing Dodo


Judul Lagu: Gumantung Ing Dodo
Penyanyi: LSista
Pencipta: Rizka Nalurisa Febri
Label: Musik Proaktif

liriklaguplus.com - "Lirik Lagu Tresno iki tetep ono ora ono tresno liyo amung sliro sing ono ning dodo tresno iki tresno sejati tresno tulus tekane mati senadyan uwis tok cidrani" adalah kutipan lirik LSista - Gumantung Ing Dodo.

Simak berikut ini lirik lagu LSista - Gumantung Ing Dodo dan info lengkapnya.
LSista - Gumantung Ing Dodo Lirik

Saben nyanding awakmu
Geguyonan ngalaleke bebanku
Snadyan kowe ra ngerti
Yen sakjane loro ati iki

Opo koe ra kroso
Yen atiku nandang roso tresno
Nanging kowe raiso nrimo
Opo mergo ono tresno liyo

Tresno iki tetep ono
Ora ono tresno liyo
Amung sliro sing ono ning dodo

Tresno iki tresno sejati
Tresno tulus tekane mati
Senadyan uwis tok cidrani

Yen soyo tak lalekno roso sak jroning dodo
Soyo jero roso iki ugo soyo loro
Nanging kabeh roso iki muspro tak lelakno
Atiku raiso lilo lungo seko sliro

Aku ra ngerti kawit kapan atiku gumantung
Bingung rasane atiku tanpo ono sing nulung
Soyo suwe laku langkahku dadi soyo linglung
Tanpo ono tombo sing iso tak tembung

Tresno iki tetep ono
Ora ono tresno liyo
Amung sliro sing ono ning dodo

Tresno iki tresno sejati
Tresno tulus tekane mati
Senadyan uwis tok cidrani

Nang antoro kerlip lintang
Mung kowe sing tak sayang
Nang ngisor panase suryo
Mung kowe sing iso ngademno

Kowe sing tak tresnani
Tulus sakjroning ati
Nganti tekan mati
Amung kowe siji

Aku amung biso ndonga marang Gusti
Mugo kowe lan aku dadi siji
Kanti sabar ati kowe tak enteni
Snadyan njero batin iki ngampet loro ati

Tresno iki tetep ono
Ora ono tresno liyo
Amung sliro sing ono ning dodo

Tresno iki tresno sejati
Tresno tulus tekane mati
Senadyan uwis tok cidrani

Tresno iki tetep ono
Ora ono tresno liyo
Amung sliro sing ono ning dodo

Tresno iki tresno sejati
Tresno tulus tekane mati
Senadyan uwis tok cidrani
liriklaguplus.com
Kami tidak menyediakan link download lagu LSista - Gumantung Ing Dodo mp3. Silakan download melalui media resmi atau tonton secara gratis di youtube.

Tentang Lagu LSista - Gumantung Ing Dodo

Gumantung Ing Dodo merupakan salah satu judul lagu populer yang dinyanyikan oleh duo LSista. Lirik Lagu Gumantung Ing Dodo ini diproduksi oleh Rizka Nalurisa Febri. Lagu Gumantung Ing Dodo dari LSista dirilis pada tanggal 27 November 2019 dalam bentuk video musik yang dipublikasi melalui channel youtube Musik Proaktif.
Catatan: Blog ini hanya menulis Lirik Lagu LSista - Gumantung Ing Dodo yang dilengkapi dengan informasi terkait lagu tersebut, kami tidak membagikan download musik / lagu mp3 atau file sejenisnya.

Saat ini anda dapat berlangganan streaming musik online seperti apple music, deezer, joox, spotify, amazon music, youtube music dan lainnya.