Lirik Lagu Just Music - Luntur Ing Atiku

Lirik Lagu Just Music - Luntur Ing Atiku. Kutipan lirik cah ayu hang nggawe luntur ing atiku soyo mesem soyo adem batin sun iki siji penjalukku

Lirik Lagu Just Music - Luntur Ing Atiku


Judul Lagu: Luntur Ing Atiku
Penyanyi: Just Music
Pencipta: Justin Liee
Label: Just TV Entertainment

liriklaguplus.com - "Lirik Lagu cah ayu hang nggawe luntur ing atiku soyo mesem soyo adem batin sun iki siji penjalukku biso kenal sejatimu ulih restu marang welas riko" adalah kutipan lirik Just Music - Luntur Ing Atiku.

Simak berikut ini lirik lagu Just Music - Luntur Ing Atiku dan info lengkapnya.
Just Music - Luntur Ing Atiku Lirik

Neng ndalu wingi
Isun weruh gambar ayu
Tak sawang soko moto lan rogo iki

Tak roso-roso
Isun ngesek ngesem ngguyu
Hang nong ngimpi
Saiki ono neng sandingku

Isun hang ngiro
Iku ngono kembang ati
Titipan marang gusti
Kanggo nisun

Nanging bedo nyoto
Gambar ayu neng wangiku
Dino iki dadi saksi ndalu wingi

Saktemene riko wujud roso welas isun
Yo mung siji riko nong atin nisun
Saktemene riko wujud roso welas isun
Roso tresno iki tulus kanggo riko

Cah ayu hang nggawe luntur ing atiku
Soyo mesem soyo adem batin sun iki
Siji penjalukku biso kenal sejatimu
Ulih restu marang welas riko

Saktemene riko
Wujud roso welas isun
Yo mung siji riko
Nong atin nisun

Saktemene riko
Wujud roso welas isun
Roso tresno iki
Tulus kanggo riko

Cah ayu hang nggawe luntur ing atiku
Soyo mesem soyo adem batin sun iki
Siji penjalukku biso kenal sejatimu
Ulih restu marang welas riko

Cah ayu hang nggawe luntur ing atiku
Soyo mesem soyo adem batin sun iki
Siji penjalukku biso kenal sejatimu
Ulih restu marang welas riko
liriklaguplus.com
Kami tidak menyediakan link download lagu Just Music - Luntur Ing Atiku mp3. Silakan download melalui media resmi atau tonton secara gratis di youtube.

Tentang Lagu Just Music - Luntur Ing Atiku

'Cah ayu hang nggawe luntur ing atiku soyo mesem soyo adem batin sun iki' adalah penggalan Lirik Lagu Luntur Ing Atiku, sebuah lagu Jawa terbaru yang dinyanyikan oleh grup Just Music. Lagu Luntur Ing Atiku diciptakan oleh Justin Liee yang dirilis beserta video klipnya pada tanggal 22 Desember 2019 di channel youtube Just TV Entertainment.
Catatan : Blog ini hanya menulis lirik lagu plus informasi terkait lagu tersebut, kami tidak membagikan download musik / lagu mp3 atau file sejenisnya.

Saat ini anda dapat berlangganan streaming musik online seperti apple music, deezer, joox, spotify, amazon music, youtube music dan lainnya.