Lirik Lagu Nella Kharisma - Lilo

Lirik Lagu Nella Kharisma - Lilo ciptaan S Harsono. Kutipan lirik Ora nyono ora ngiro kowe medhot taline asmoro tresnaku kang tulus suci ra mbok jogo malah mbok blenjani

Lirik Lagu Nella Kharisma - Lilo


Judul Lagu : Lilo
Penyanyi : Nella Kharisma
Pencipta : S Harsono
Label : Milady Records

"Lirik Lagu Ora nyono ora ngiro kowe medhot taline asmoro tresnaku kang tulus suci ra mbok jogo malah mbok blenjani" adalah kutipan lirik Nella Kharisma - Lilo.

Simak berikut ini selengkapnya lirik Nella Kharisma - Lilo.
Nella Kharisma - Lilo Lirik

Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu mung kanggo aku

Wis nganti pitung ketigo
Nanging sliramu ora kirim warto
Banjur saiki wis teko
Kowe malah gandeng prawan liyo

Ora nyono ora ngiro
Kowe medhot taline asmoro
Tresnaku kang tulus suci
Ra mbok jogo malah mbok blenjani

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Nanging abot jroning ati
Mergo aku ra melu nduweni

Lilo atiku wis lilo
Nadyan batinku keloro-loro
Nanging aku ra kuwowo
Mergo atiku wis kebacut tresno

Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu mung kanggo aku

Wis nganti pitung ketigo
Nanging sliramu ora kirim warto
Banjur saiki wis teko
Kowe malah gandeng prawan liyo

Ora nyono ora ngiro
Kowe medhot taline asmoro
Tresnaku kang tulus suci
Ra mbok jogo malah mbok blenjani

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Nanging abot jroning ati
Mergo aku ra melu nduweni

Lilo atiku wis lilo
Nadyan batinku keloro-loro
Nanging aku ra kuwowo
Mergo atiku wis kebacut tresno
liriklaguplus.com
Kami tidak menyediakan link download lagu Nella Kharisma - Lilo mp3. Silakan download melalui media resmi atau berlangganan streaming music online seperti apple music, deezer, joox, spotify, amazon music, google play music dan lainnya.

Nella Kharisma
Nella Kharisma


Lilo adalah salah satu judul lagu populer yang belum lama ini dinyanyikan ulang oleh penyanyi dangdut Nella Kharisma. Lagu tersebut diciptakan oleh S Harsono dan dirilis dalam bentuk video pada tanggal 23 November 2019 melalui channel youtube Milady Records. Lagu Lilo dari Nella Kharisma ini masuk dalam album Duta Nirwana Vol. 5 "Kembang Probolinggo" yang didistribusikan oleh Milady Records.
Catatan : Blog ini hanya menulis lirik lagu plus informasi terkait lagu tersebut, kami tidak membagikan download lagu mp3 atau file sejenisnya.