Lirik Lagu De Fam - Panas

Lirik Lagu De Fam - Panas. Kutipan lirik Tangan bebas badan aku bebas suhu panas panas semakin panas panas arah bebas pemandanganku bebas.

Lirik Lagu De Fam - Panas


Judul Lagu : Panas
Penyanyi : De Fam
Pencipta : Alif/Sophia Liana
Label : Warner Music Malaysia

"Lirik Lagu Tangan bebas badan aku bebas suhu panas panas semakin panas panas arah bebas pemandanganku bebas suhu panas panas semakin panas panas" adalah kutipan lirik De Fam - Panas diciptakan oleh Alif dan Sophia Liana.

Simak berikut ini selengkapnya lirik De Fam - Panas.
De Fam - Panas Lirik

Tangan bebas badan aku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas

Arah bebas
Pemandanganku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas

Semakin panas panas

Aku tak pernah mengalamimu
Dan aku tak pernah rasakanmu
Belum lagi biasa bersamamu
Tapi bukannya aku tak mahu

Semakin dekat semakin minat
Bila terlupa tolongku ingat
Apa lambat menjadi cepat
Banyak masa banyak jam sempat

Tangan bebas badan aku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas

Arah bebas
Pemandanganku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas

Semakin panas panas

Aku mendengarkan suaramu
Kau menunjuk arah kepadaku
And i wanna move tanpa bantu
Tengok sini aku mula 1 2

Setiap hari kita harus jumpa
Sedar apa harga diri aku jumlah
Promise imma never look back sumpah
Promise imma dance him away zumba

Tangan bebas badan aku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas

Arah bebas
Pemandanganku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas

Semakin panas panas yeah
Semakin panas panas yeah

Okay woop dada woop
Suhuku panas
Bila naik darah
Aku go bananas

Dalam circle aku semua budak ngam
Bila orang masuk dalam macam ummm
Hello! Ahh

Ni ada un ni
Ni aku boleh buat apa ku mahu ni
Takde siapa aku perlu bagitahu ni
Nampak macam setiap tahun tahun aku ni
Juicy

Tangan bebas badan aku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas

Arah bebas
Pemandanganku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas
liriklaguplus.com
Kami tidak menyediakan link download lagu De Fam - Panas mp3. Silakan download melalui media resmi atau berlangganan streaming music online seperti apple music, deezer, joox, spotify, amazon music, google play music dan lainnya.

De Fam
De Fam


Panas adalah single baru dari girlgrup De Fam, lagu ini diciptakan oleh Alif bersama Sophia Liana. Music video Panas resmi dirilis pada tanggal 14 November 2019 melalui channel youtube De Fam.

De Fam sendiri adalah grup musik asal Kuala Lumpur, Malaysia, yang beranggotakan tiga wanita cantik yaitu Sophia Liana, MS Manggis dan Azira Shafinaz. Grup yang aktif sejak tahun 2015 ini kembali meluncurkan sebuah lagu berjudul Panas, lagu tersebut masih berupa single dari De Fam di bawah label Warner Music Malaysia.
Catatan : Blog ini hanya menulis lirik lagu plus informasi terkait lagu tersebut, kami tidak membagikan download musik / lagu mp3 atau file sejenisnya.

Saat ini anda dapat berlangganan streaming musik online seperti apple music, deezer, joox, spotify, amazon music, youtube music dan lainnya.