Lirik Lagu Plus

Lirik Lagu Raiso Dadi Siji - Nella Kharisma ft Gerry Mahesa

Lirik Lagu Raiso Dadi Siji Nella Kharisma dan Gerry Mahesa, dangdut populer. Lirik aku mung iso nerimo kowe gone wong liyo Nella Kharisma.

Lirik Lagu Raiso Dadi Siji - Nella Kharisma ft Gerry Mahesa


Nella Kharisma membawakan sebuah lagu yang berjudul Raiso Dadi Siji, dilagu ini Nella Kharisma berduet dengan Gerry Mahesa. Lirik Lagu Raiso Dadi Siji ini diciptakan oleh Gendhut Gilaz yang dirilis dan didistribusikan oleh Musik Perdana Kreativa.

Lirik Lagu "aku tresno ro kowe tresno seng sak tenane kabeh wes tak kek'ke ro kowe atine" ini sebelumnya pernah dibawakan oleh Sarah Brilian bersama Stress Royal. Lagu Dadine Siji dari Nella Kharisma dan Gerry Mahesa sendiri sudah tersedia di YouTube, berikut ini Lirik Lagu Nella Kharisma ft Gerry Mahesa Raiso Dadi Siji.

Kami tidak menyediakan link download lagu Nella Kharisma - Raiso Dadi Siji. Simak berikut ini selengkapnya lirik Raiso Dadi Siji.
Baca juga lirik lagu lainnya : Lirik Lagu Numpak RX King - Nella Kharisma

Lirik Lagu Nella Kharisma - Raiso Dadi Saji


Judul Lagu : Raiso Dadi Siji
Penyanyi : Nella Kharisma dan Gerry Mahesa
Pencipta : Gendhut Gilaz
Album : Lagu Dangdut Terbaru

Raiso Dadi Siji Lirik

aku tresno ro kowe tresno seng sak tenane
kabeh wes tak kek'ke ro kowe atine

senajan aku wes nduwe bojo seng sak tenane
nanging aku tresnone yo mung ro kowe

roso ati ra tenang mikirke selingkuhan
tansah tak awang awang mabur koyo layangan
padahal bojo neng omah mikirke dadi susah
opo seng kudu dilakoni aku bingung sendiri

pancen tak akoni tresnoku setengah mati
tapi aku ra wani ngingkari janji suci
mungkin kowe udu jodoku tapi aku sayang padamu
jujur soko jero atiku

sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
nadyan abot roso tresno seng tak songgo

sabar sak untoro sayang aku yo wes berjuang
ndadekke ngimpi tenanan
mugo kabeh iso lancar buang kabeh kenangan
ikhlas lan sabar sayang

cincin wes ngelingker neng jari manisku
janji yo wes tak ucap neng ngarep penghulu
saiki yo uwes telat arep ngomongke cidro
aku mong ameh ndungo kowe iso bahagio

senajan statusku saiki ora dewe
tapi ojo nganti leren tresnaku karo kowe
mugo mugo kabeh dikei dalan supoyo
dadi padang anggone awak dewe lek gendak’an

sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
nadyan abot roso tresno seng tak songgo

sabar sak untoro sayang aku yo wes berjuang
ndadekke ngimpi tenanan
mugo kabeh iso lancar buang kabeh kenangan
ikhlas lan sabar sayang

aku mung iso nerimo kowe gone wong liyo
tresno raiso dipeksano
aku tetep sayang kowe tekane sak lawase
aku bahagia nyawang kowe

tanganku wes ono cincin janji setio lan suci
aku raiso nepati
kowe pancen tak tresnani biyen tekan saiki
tapi raiso dadi siji tapi raiso dadi siji
Catatan : Blog ini hanya menulis lirik lagu plus informasi terkait lagu tersebut, kami tidak membagikan download lagu mp3 atau file sejenisnya.
Bagikan ke media sosial